Please visit this page for order information in English: www.kkami.nl/ordering/

Werkwijze

Hoe kunt u Koreaanse kindermode bestellen uit Zuid-Korea? Onze online groothandel maakt het voor u heel eenvoudig om van meer dan 100 Koreaanse kindermodemerken en duizenden kinderkleding artikelen te bestellen.

In het kort

Elke stap wordt onder deze passage nader toegelicht.

Registreren

01

Wij verkopen uitsluitend aan winkels/webshops/wederverkopers en niet aan individuen. Registratie is vereist om de groothandelprijzen te zien.

Bestellen

02

Wij verkopen uitsluitend in bulk. Het minimale aankoopbedrag is $586.58. Maar het is mogelijk om de eerste keer minder te bestellen om de producten en werkwijze uit te proberen.

Betalen

03

U kunt kiezen uit een van deze betaalwijzen: bankoverschrijving, credit card of PayPal. En u kunt in EURO of USD betalen.

Orderverwerking

04

Wij hebben ongeveer 7 dagen om uw bestelling te verwerken. De beschikbaarheid is niet gegarandeerd. Artikelen die niet beschikbaar blijken zullen worden vergoed of mogen worden vervangen.

Verzenden

05

Wij verzenden over de hele wereld. U kunt kiezen uit verschillende transporteurs (UPS, EMS, registered airmail) of zelf uw verzending verzorgen.

Douane

06

De transporteur factureert u voor eventuele invoerrechten, BTW en gerelateerde kosten voor zover van toepassing op uw bestelling. Voor sommige landen kunnen we u helpen met het besparen op deze kosten.

Retourneren

07

Wij accepteren geen retournering van ongewenste artikelen. Maar wij zullen u compenseren voor defecte of verkeerde producten.

01

step

Account REGISTREREN


Wij verkopen alleen aan professionele winkeliers met een offline winkel of online webshop. Aan individuen verkopen wij niet. U dient zich te registreren op onze website om de groothandelsprijzen te zien en om te kunnen bestellen.

Registratie is gratis en zonder enige verplichtingen.

By registering you will automatically subscribe to our e-newsletter. You can unsubscribe or change your subscription preference through a link in the bottom of those e-mails.
Your personal data will further be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

E-mail ons wanneer het u niet lukt om hier te registreren.

02

step

BESTELLEN


 

MOQ MINIMUM ORDER

U moet minimaal een totaal van $586.58 te bestellen (inclusief verzendkosten) van een enkel merk of een combinatie van merken. Onze website zal u waarschuwen indien uw bestelling niet aan deze eis voldoet. En het is niet mogelijk de bestelling te plaatsen wanneer het totaal minder dan het minimum is.

U bent vrij om de kledingmerken en artikelen te bestellen die u wenst. Maar we verwachten wel dat u in redelijke aantallen inkoopt. Daarom vragen we dat u voor ieder merk in uw bestelling tenminste 4-6 kledingstukken inkoopt. En we verzoeken dat u voor ieder ontwerp in uw bestelling meerdere maten bestelt. Bestellingen met slechts 1 maat per ontwerp of slechts enkele artikelen per merk zullen over het algemeen meer tijd vragen in de orderwerking. Voor dergelijke bestellingen zullen we mogelijk contact met u opnemen om te verifiëren dat u een professionele wederverkoper bent.

Sample SAMPLES

We bieden u de mogelijkheid om samples te bestellen van onze merken. In dat geval geldt er geen minimum. Samples geven u een goed idee van de stijl, kwaliteit en maatvoering van de merken. Samples zijn echter niet gratis!

Hoe samples te bestellen?
 1. Voeg de producten die u als samples wenst toe aan uw winkelwagentje.
 2. Op de cart page voert u deze coupon in: NOMOQ
 3. Voltooi de check out om de bestelling te plaatsen.
 4. Voltooi de betaling.
Let wel:
 • U kunt maar 1 keer samples bestellen.
 • De reguliere groothandelsprijzen gelden zoals aangegeven op de website.

Size MATEN

Op de productpagina’s vindt u normaalgesproken informatie over de afmetingen en soms ook een toelichting op de maatvoering. Als die informatie daar niet beschikbaar is, dan kunt u deze algemene maattabellen gebruiken als een richtlijn:

Korean Children Clothing Size Conversion Table

Het is onze ervaring dat de kleding over het algemeen klein valt.

Let op: Koreanen gebruiken een andere leeftijd telling. Koreaanse leeftijd = dit jaar – geboortejaar + 1 jaar. Het is daarom niet aan te raden om uit te gaan van de leeftijd indicatie in Koreaanse maattabellen, tenzij het in maanden wordt aangeduid.

 

Shoes sizes [small]:

Korean Shoe Size Conversion Chart Children

 

Shoes sizes [big]:
Korean Shoe Size Conversion Chart Junior

03

step

Payment BETALEN


U dient 100% vooruit te betalen. We beginnen pas met de verwerking van uw bestelling nadat de betaling is voltooid. Hoe sneller u betaalt, hoe sneller wij kunnen verzenden.

VALUTA

De volgende valuta wordt gebruikt op de shop pagina:

U kunt betalen in Euro’s en US dollars. De andere valuta’s kunnen alleen ter informatie worden gebruikt.

OMZETBELASTING

Alle getoonde prijzen zijn exclusief de omzetbelasting (BTW).

Onze facturen zijn altijd zonder BTW. Mogelijk dient u wel BTW te betalen aan de transporteur bij ontvangst van de goederen.


BETAALMETHODES

Wij bieden u 3 betaalmethodes:

Credit Card

We accepteren de meest gebruikte credit cards.

Dit is 100% veilig: de betaling wordt via een beveiligde verbinding verwerkt op de PayPal website en uw betaalgegevens worden nooit met ons gedeeld. U heeft geen PayPal account nodig voor deze betaalmethode.

Voor deze betaalmethode vragen we een aanvullende vergoeding van 3.4% bovenop uw besteltotaal (inclusief verzendkosten). De vergoeding wordt automatisch toegevoegd aan uw besteltotaal.

Aanvullend kan uw credit card maatschappij kosten rekenen voor de omwisseling van valuta (indien dit nodig is). Deze kosten zijn eveneens voor uw rekening.

PayPal

We accepteren betaling met PayPal.

U dient hiervoor in het bezit te zijn van een PayPal rekening met voldoende bestedingsruimte.

Voor deze betaalmethode vragen we een aanvullende vergoeding van 3.4% bovenop uw besteltotaal (inclusief verzendkosten). De vergoeding wordt automatisch toegevoegd aan uw besteltotaal.

Bankoverschrijving

We accepteren betalingen in Euro’s en US dollars naar onze Koreaanse bankrekening. For kopers in de VS hebben we ook een Amerikaanse bankrekening. En kopers in de EU kunnen gebruik maken van een IBAN rekening.

Voor alle internationale bankoverschrijvingen vereisen wij dat u gebruik maakt van de OUR instructie. De OUR instructie betekent dat u alle bankkosten betaalt en het verzekert ons dat wij de volledige betaling ontvangen.

Aanvullend kan uw bank kosten rekenen voor de omwisseling van valuta (indien dit nodig is). Deze kosten zijn eveneens voor uw rekening.

04

step

ORDERVERWERKING


 

Stock BESCHIKBAARHEID

We leveren uit de voorraad van onze leveranciers. We werken hard samen met onze leveranciers om er zeker van te zijn dat de beschikbaarheid correct is aangeduid voor de producten die wij aanbieden op onze website. Maar wij verkopen veel merken, veel producten en uitsluitend snel-verkopende artikelen. Daardoor kan het voorkomen dat een deel van uw bestelling niet beschikbaar is.

Normaalgesproken hebben we ongeveer 7 dagen nodig om de beschikbaarheid van uw bestelling the controleren. U kunt de voortgang van de orderverwerking volgend op uw account pagina. En u zal ook geautomatiseerde e-mails ontvangen met updates over uw bestelling(en).

Uw bestelling wordt verlaagd wanneer het deels niet leverbaar is. In dat geval zullen we u zo snel mogelijk hierover infomeren per e-mail. U heeft dan de mogelijkheid om de niet-leverbare producten te vervangen door andere producten. We zullen u refunden voor het bedrag wat daarna overblijft.

Op deze pagina leest u meer over onze beschikbaarheid [die pagina is alleen beschikbaar in het Engels]

05

step

ups VERZENDEN


Wij verzenden wereldwijd! Hieronder vergelijken we de verschillende verzendmethoden en verzendkosten.


VERZENDMETHODES

Wij bieden u 3 verzendmethodes:

UPS

2-3 dagen verzendtijd.
U ontvangt een tracking code.
De goedkoopste methode voor grote bestellingen.
Strikte douaneprocedures.
Extra kosten vanaf $14.08 en wordt snel duurdere bij complexe bestellingen.

EMS

7-10 dagen verzendtijd.
U ontvangt een tracking code.
Betaalbaar voor kleinere zendingen.
Minder strikte douaneprocedures dan EMS.
Extra kosten meestal tussen $11.73 en $35.19.

Registered airmail (RA)

1-3 weken verzendtijd.
U ontvangt een tracking code.
Goedkoper dan EMS.
Strikte douaneprocedures.
Extra kosten meestal tussen $11.73 en $35.19.

Voor sommigen landen kunnen we alleen verzending met UPS aanbieden. Het is ook mogelijk om zelf de verzending te verzorgen of om de producten op een Koreaans adres te laten bezorgen.
De getoonde verzendtijd is uitsluitend een indicatie en niet gegarandeerd. De exacte verzendtijd hangt af van de douane. Vertragingen bij de douane kunnen wij niet voorkomen,

Meer informatie om u te helpen bij de keuze voor een verzendmethode [die pagina is alleen beschikbaar in het Engels]


VERZENDKOSTEN

De verzendkosten hangen af van deze factoren:

 1. gewicht en volume van uw bestelling,
 2. de bestemming,
 3. de verzendmethode.

De verzendkosten worden berekend nadat het land van bestemming is ingevoerd op de cart pagina of checkout pagina. Op deze pagina’s ziet u de beschikbare verzendmethoden. De verzendkosten worden getoond wanneer u producten toevoegt aan uw bestelling.


EXTRA KOSTEN

Er zijn meestal extra kosten die u direct aan de transporteur moet betalen. In de meeste gaat het om een vergoeding tussen de $11.73 en $35.19, maar het kan meer zijn wanneer u een grote variëteit aan producten verzend met UPS.

Er worden meestal geen extra kosten gerekend voor zendingen die niet door de douane belast worden (meer hierover in de volgende stap).


VERZEKERINGSKOSTEN [optioneel]

De goederen worden verzonden op uw eigen risico en zonder verzekering. Laat ons alstublieft weten wanneer u wenst dat wij de goederen voor u verzekeren. De verzekeringskosten bedragen dan 1% van het totaal aan producten.


KOSTEN VAN EXTRA ZENDING [optioneel]

Het is mogelijk om een extra zending verzoeken wanneer een deel van uw bestelling meer tijd nodig heeft alvorens het gereed is. In dat geval rekenen we $11.73 extra voor de extra zending.
Meer informatie hierover [die pagina is alleen beschikbaar in het Engels]

Voorbeelden van verzendkosten voor veelvoorkomende bestemmingen:

Shipping-examples-mar17

1kg is ongeveer 20 mutsen, 15 T-shirts of 6 jurkjes.

06

step

Customs DOUANE


De transporteur verzorgt de afhandeling bij de douane. En wij zullen er voor zorgen dat de transporteur over de daarvoor benodigde documenten beschikt.

Kopers uit de EU dienen te beschikken over een EORI-nummer. Dit verkrijgen is meestal gratis, snel en eenvoudig. U kunt uw EORI-nummer opvoeren op de checkout pagina. Vooral zendingen met UPS naar EU-landen riskeren vertraging bij de douane wanneer het EORI-nummer ontbreekt.

We raden ook aan om uw BTW-nummer met ons te delen, indien beschikbaar.

BELASTINGEN

Er zijn twee soorten belastingen die de douane u mogelijk oplegt:

 1. Invoerrechten (importbelasting). Het tarief hangt af van het type product en de specifieke regels voor uw land. Het is meestal tussen de 12% en 20%.
 2. Omzetbelasting (BTW). Het BTW-tarief is meestal het standaard BTW % dat gebruikelijk is in uw land.

De transporteur zal u namens de douane factureren voor de belastingen en gerelateerde kosten die van toepassing zijn op uw bestelling.

Inkopers uit sommige landen betalen geen of minder belastingen. Deze gevallen zullen hieronder nader besproken worden.


VERMINDERDE BELASTINGEN

Er zijn een aantal manieren om belastingen te vermijden of verminderen voor uw zending:

Vrijhandelsakkoord

Korea heeft vrijhandelsakkoorden getekend met vele landen om de invoerrechten te verlagen. U dient nog steeds de BTW te betalen. Maar u hoeft geen invoerrechten te betalen wanneer uw winkel zich bevindt in deze landen:

 • EU-countries
 • Canada
 • New Zealand
 • Norway
 • Switzerland
 • Iceland
 • Liechtenstein

Belastingvrije drempel

De meeste landen hebben belastingvrije drempel. Zendingen onder die drempel worden niet belast met BTW of invoerrechten. Meestal is de belastingvrije drempel vrij laag en daardoor niet bruikbaar. Maar deze landen hebben een hoge belastingvrije drempel:

 • USA
 • Australia
 • Singapore
 • Hong Kong

Nultarief voor BTW

In deze landen is kinderkleding, kindersokken en kinderschoenen belast met 0% BTW. Andere modeartikelen, zoals accessoires, mutsen en dinnerware, wordt belast tegen het reguliere BTW-tarief.

 • United Kingdom
 • Ireland

Zendingen met lage waarde

EMS zendingen en Registered Airmail komt soms door de douane heen zonder enige belasting, zelfs wanneer de waarde boven de belastingvrije drempel is. Inkopers uit deze landen betalen meestal minder of geen belastingen voor kleine pakketjes die per post worden verstuurd:

 • Russia
 • China
 • Taiwan
 • Thailand
 • Vietnam
 • Japan

BTW-teruggave

Wanneer u uw omzetbelasting aangeeft voert u de BTW op uw omzet op en de BTW op uw inkoop. U wordt dan alleen gevraagd om het verschil te betalen, dus de BTW die u betaalt wordt gecompenseerd door de BTW die int bij uw verkoop aan uw klanten. Omzetbelasting op import mag veelal ook opgevoerd worden als BTW op inkoop. In tenminste de volgende landen kunnen ondernemers de import BTW verminderen met BTW op de omzet:

 • Belgium
 • Belarus
 • Croatia
 • Estonia
 • France
 • Germany
 • Iceland
 • Italy
 • Netherlands
 • Spain
 • Sweden
 • En meer. Neem contact op met uw belastingadviseur om na te gaan of dit ook voor uw situatie geldt.

Andere manieren

En we kennen nog een aantal manieren om u geld te besparen op de belastingen bij import. Neemt u contact met ons op wanneer u dit verder wenst te bespreken. Wij helpen u graag hierbij.


In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de verkeerde belastingen worden toegepast op uw zending. Dat is helaas geheel buiten onze invloedsfeer en kan ook niet door ons worden opgelost. We zijn niet verantwoordelijk voor fouten van anderen en kunnen u niet compenseren voor de belastingen. Gelukkig is het relatief eenvoudig voor u om een teruggaafverzoek te doen bij de transporteur of douane. Daar kunnen we u mogelijk wel op weg mee helpen.

07

step

Return RETOURNEREN


Wij accepteren geen retournering van ongewenste artikelen. Dus zorg er voor dat u zeker bent van uw bestelling alvorens deze te plaatsen.

Maar wanneer u een defect of verkeerd product ontvangt dan zullen wij een volledige refund geven voor dat product. Zorgt u er wel voor dergelijke problemen per e-mail te melden binnen 7 dagen na ontvangst en voordat u de producten doorverkoopt. Wij vragen u ons te voorzien van gedetailleerde foto’s zodat wij het probleem kunnen bestuderen.

Maakt u zich geen zorgen: we krijgen zelden klachten over de kwaliteit. We controleren de producten tweemaal: eerst bij ontvangst van de leverancier en later nogmaals voordat we u bestelling verzenden. Dus komt het weinig voor dat we duidelijke defecten over het hoofd zien of de verkeerde producten versturen.

We zullen u bijna nooit vragen om de producten in kwestie terug te sturen, want de internationale verzendkosten zijn in dergelijke gevallen meestal te hoog.

VRAGEN?

Leest u eerst onze antwoorden op de meestgestelde vragen!
TOP

This website uses cookies to give you the best user experience. You consent to our cookies if you continue to use our website. Or simply click the 'Accept' button.

You can review and change your cookie preferences by changing the cookie settings.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.